maandag, september 25, 2006

het nieuwe academiejaar

Vandaag begon het nieuwe academiejaar voor alle uniefstudentjes en hogeschoolstudentjes. En het was druk op mijn faculteit heb ik mogen merken. Ik plaatste deze voormiddag mijn fiets tussen vele andere fietsjes in plaats van ergens tussen vele lege rekken.

Het vreemde is dat ik geen 'begin van het academiejaar' gevoel heb. Ik heb eerder het gevoel dat ik geen vakantie gehad heb. Maar ja, dat heb je als je scriptieonderzoek uitvoert in augustus en stage doet vanaf eind augustus.

Vandaag had ik trouwens een stage-intervisie. Voor wie het wil weten... dat is een momentje dat je met je medestudentjes in een klein groepje (namelijk al diegenen die begeleidt worden door dezelfde monitor) samenkomt bij je stagemonitor. Er werd ons daar gemeld dat onze stagemonitor nog maar een weekje op de unief werkt en dat we dus een andere krijgen. Zij was daar ook aanwezig, dus zo zie je maar... (Niet dat ik deze wissel erg vind)

Deze middag moest ik hard werken voor mijn stage. Maar wegens redenen die ik niet zomaar ga publiceren is dat er niet echt van gekomen. Wat stress niet allemaal met een mens kan doen. Het tovert vooral veeeel uitstelgedrag tevoorschijn.

Achach... het leven is niet eenvoudig, zelfs niet voor een doodgewone gentse studente...

Er is wel nog een lichtpuntje! Vanavond ga ik dansen op dansles!

1 opmerking:

Jolien zei

Vertel eens over de dansles, Veerle. Welke dansen gaan jullie vandejaar allemaal nog leren? Of is het nu alsmaar perfectie van wat je al zo goed kunt?
Leren jullie ook salsa? Ik ben hier vrijdag naar een salsacafé gegaan 's avonds. En ik ben ervan overtuigd dat als je een partner meebrengt die goed salsa kan dansen, het fantastisch moet zijn! Maar ongelukkigerwijs kon geen van onze (= ik en een Frans meisje) escorteurs (een Waal, Egyptenaar en twee Britten) salsa. Grr. En toch wil ik geen vier maanden niet dansen hier!!!